SUBSCRIPCIÓ PARTICULAR

Si sou un organisme públic: escoles, ajuntaments, biblioteques… i no podeu domiciliar els pagaments ompliu aquest altre formulari punxant ací.

  Tots els camps són obligatoris.

  Normativa SEPA
  L’acceptació d’aquesta ordre de domiciliació pemet a l’acreedor Edicions Camacuc S.L enviar instruccions a l’entitat del deudor per a fer càrrecs en el vostre compte i adeudar la domiciliació anual per la subscripció a la revista.
  Per poder enviar aquest formulari has d'acceptar aquesta odre.
  Accepte que Edicions Camacuc S.L. carregue al meu compte la subscripció anual de la revista.

  He llegit i accepte la política de privadesa i les condicions de contractació.

  Política de privadesa

  Condicions de contractació

  Us enviarem un correu confirmant-vos la subscripció.

  Per la vostra comoditat les subscripcions es renovaran automàticament cada any. Podeu donar-vos de baixa en qualsevol moment enviant-nos un correu o telefonant-nos.

  El preu de la subscripció són 25 euros anuals.
  Enviament Europa i resta del món: 38,44 euros anuals.

  Qualsevol dubte o incidència poseu-vos en contacte amb nosaltres, us ajudarem.
  edicionscamacuc@hotmail.com
  628226909

  PROTECCIÓ DE DADES

  En compliment de l’establert en la normativa vigent de Protecció de Dades de Caràcter Personal, li comuniquem que les dades recollides en el present formulari quedaran incorporades i seran tractades en el fitxer denominat Usuaris Web sota la responsabilitat de EDICIONS CAMACUC, SL amb la finalitat de poder prestar els seus serveis, així com per mantenir-me informat sobre qüestions relatives a l’activitat de l’empresa.

  L’informem que les dades que ens faciliti seran tractades de forma lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada i no es comunicaran o cediran a tercers, exceptuant que aquesta comunicació sigui necessària o pugui suposar una millora per a la finalitat d’aquests, sempre concorde a la normativa vigent en matèria de protecció de dades, Reglament General de Protecció de Dades.

  En el cas que es produeixin canvis en alguna de les dades facilitades, amb la finalitat de mantenir el nostre fitxer actualitzat, li preguem ens ho comuniqui per escrit.

  L’informem de la possibilitat que té d’exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament i portabilitat de les seves dades de caràcter personal de forma presencial en les oficines de EDICIONS CAMACUC, SL, acompanyant còpia de DNI, o bé mitjançant correu postal a C/ PINTOR BENEDITO 6. BX DRETA,46200 PAIPORTA, VALENCIA, o al correu electrònic edicionscamacuc@hotmail.com

  Pots recabar més informació en la pàgina de política de privadesa.