Edicions Camacuc

Camacuc és una revista de còmic per a xiquets i xiquetes.

És una revista d'humor, valors i molt entretinguda. Als més menuts i a les més menudes els/les encanta. A més a més de passar-s'ho bé llegint-la, ajuda a desenvolupar un hàbit lector. Cada dos mesos tindreu una revista nova en la bústia

"Amb Camacuc llegiran i gaudiran d'allò més. Totes i tots amb la lectura! "
imatge_camacuc_logo_camacuquet
Camacuc
dibuixet

OBJECTIUS DE CAMACUC

Fomentar la lectura a través del còmic.

El còmic és una ferramenta increïble per a incentivar a la lectura. Amb Camacuc els/les lectores/es es queden amb ganes de més…

Totes i tots amb la lectura!

imatge_fomentem_lectura_comic
imatge_2_objectius_revista_camacuc

Normalitzar la nostra Llengua.

Les revistes han d’expressar-se en la llengua dels seus territoris. Volem TV, cine, premsa, contes, música, teatre… en la nostra Llengua.

Estimem la llengua!

Promocionar els/les nostres autors/es.

En Camacuc no publiquem còmic d’altres països. També ens agraden, però, ací hi ha molts autors  i moltes autores que també volen publicar. Camacuc és la revista dels valencians i de les valencianes!

camacuc de proximitat

imatge_objectius_autors_camacuc

continguts de la revista

imatge_fomentem_lectura_comic

Còmic

És el principal fil conductor, amb autors i autores de reconegut prestigi i d'altres que no tardaran a ser-ho per la seua qualitat. Amb històries plenes d'aventures, fantasia i humor que ens ofereixen uns moments de pau i diversió. Aquests còmics us agradaran moltíssim!

imatge_continguts_comic

Això era i no era...

És el títol que encapçala el conte. Històries sempre divertides i curioses. Relats curts, acompanyats amb preguntes de comprensió lectora que faran pensar i gaudir els/les lectors/es i desenvolupar la seua capacitat creativa, concentració i imaginació. Volem llegir!

imatge_continguts_de_tot_arreu

De tot arreu

Formen les dues pàgines centrals dedicades a les notícies, l'ecologia, els animals, l'editorial i les recomanacions lectores.

imatge_continguts_la_barraqueta_de_la_ciencia

La barraqueta de la ciència

Una pàgina on els xiquets i les xiquetes, sempre amb materials casolans o fàcils de trobar, descobreixen com es comporta la ciència en general. Amb experiments lúdics, fàcils de reproduir i molt, molt, didàctics. Idonis, també per a treballar en l'aula.

imatge_continguts_passatemps

Passatemps

Dues pàgines de passatemps il·lustrades. Desperten l'enginy i la concentració.

Humor

El trobareu per tota la revista. A més d'una bona dosi d'amor, solidaritat, valors i estima per la cultura.

“Valors.”

La revista abraça elements transversals de l'educació, com la solidaritat, la pau, la salut, l'ecologia, l'empatia i les relacions personals.
imatge_camacuc_logo_camacuquet
camacuc

Projectes Camacuc

Foment de la lectura

Treballem amb diverses institucions en projectes de foment de la lectura a través del Camacuc. Provem l’eficàcia de l’ús del Camacuc com a ferramenta per incentivar la lectura i normalitzar la nostra Llengua. 

 

participació

Creem un espai obert a les col·laboracions de tots els xiquets i de totes les xiquetes que ens envien les seues creacions: contes, dibuixos, notícies, animals… És important que el Camacuc siga una creació col·lectiva que done cabuda sobretot als que més ús fan de la revista.

animació

Actualment treballem, també, amb una sèrie d’animació que pretén donar vida als personatges de Camacuc. Es dirà Camacuc animat i la podreu gaudir molt prompte.

 

Equip Camacuc

Per Camacuc han passat moltíssimes persones que han col·laborat i deixat la seua faena, idees, records i aportacions. No parem mai d’aprendre i gaudir d’allò que fem.

SUBSCRIU-TE A CAMACUC

bicicleta

Edicions Camacuc S.L
C/ Pintor Benedicto, 6 BD
46200 Paiporta
CIF B46406799
edicionscamacuc@
hotmail.com
Tel: 628 22 69 09

Amb auditoriaOJD_logo_simple

Amb logo_appec_2016

Amb logo_amic