COL·LECCIÓ: ELS CÒMICS DE CAMACUC

Destarifats: el iaio

El iaio, el seu net i el gos Robespierre són Destarifats. Ho són perquè tot allò que els passa és imprevisible, sorprenent i sempre fa riure. Fantàstic recopilatori d'historietes humorístiques que us faran passar una bona estona. Manel és un dels millors guionistes d'historietes que hi ha actualment. Us quedareu amb ganes de més.

Preu : 10 €

VAMPI ON T'HAS AMAGAT

En un castell tan gran i ple de monstres i essers màgics com el que viu Vampi es molt fàcil perdres. Per a on comences a buscar a una xiqueta vampir?

Preu : 7€

DIVERSITAT SEXUAL

Fantàstic còmic sobre la diversitat sexual. 10 històries que il·lustren a la perfecció el gran ventall de la diversitat sexual amb un llenguatge clar, senzill i una lectura pensada per totes les edats. Aquest còmic és un reforç fantàstic en l'adquisició de valors de respecte, solidaritat i estima. A més a més un gran recurs per a treballar amb l'alumnat.

Preu : 7€

VAMPI: dia de biblioteca

Fer els deures pot ser una miqueta avorrit. Però si s’ajunten Vampi i la seua colla en la biblioteca encantada, pot passar de tot!

Preu : 7€

VAMPI en el bosc encantat

Vampi ha perdut l'autobús del col·legi de monstres. ha de creuar el misteriós bosc encantat per no arribar tard a classe. Què es trobarà allí?

Preu : 7€

À PUNT

Aquest còmic que tens a les mans és fruit de la faena de moltes persones que treballen amb la imaginació, que posen la seua creativitat al servei de l’entreteniment. Més o menys és el que fem en À Punt Mèdia. À Punt Mèdia és el nom dels nous mitjans públics de comunicació valencians.

Preu : 5€

SALVEM EL MONIGAT

ESPECTACULAR CÒMIC DE REINOSO AMB ELS SEUS MÍTICS PERSONATGES, PASQUALET, XIMET I PLORAMIQUES. UNA NOVA AVENTURA PORTA A PASQUALET I ELS SEUS AMICS A SEGUIR LES PASSES D'UNS CAÇADORS FURTIUS QUE VAN DARRERE D'UNA ESTRANYA CRIATURA. US DIVERTIREU D'ALLÒ MÉS AMB AQUEST FANTÀSTIC CÒMIC.

Preu : 15€

ESCOLA DE SUPERHEROIS

Anna, una jove mestra, comença a donar classe en una escola infantil. Però no és una escola qualsevol, perquè tot l’alumnat és... superheroi! En l’escola de super- herois aprenen moltes coses, sobretot, però, viuen aventures molt divertides. Escola de Superherois és un còmic d’humor per als lectors i les lectores més joves que, a més d’historietes, inclou jocs i passatemps. El seu autor, Manel Gimeno, va ser guionista de programes infantils en Canal 9 i, des de fa molts anys, col·labora en la revista Camacuc, on ha publicat centenars d’ historietes destinades al públic infantil com, ara, aquesta Escola de Superherois.

Preu : 7€

TOTES I TOTS CONTRA L'ASSETJAMENT

Fantàstic còmic que recull diverses historietes que aprofundeixen en diversos aspectes de l'assetjament escolar, víctimes, abusadors, mesures diverses d'atenció i prevenció, consells, actuacions, casos... Amb aquest còmic donarem una ullada de ben a prop al fenomen de l'assetjament escolar i com afrontar-lo.

Preu : 5€

PUMBI MISS I FUSS

Àlbum recopilatori de les millors historietes del gran mestre Sanchis que va publicar en el Camacuc. Fantàstic recull on veureu la inmensa capacitat creativa d'aquest gran autor, i la magnífica tècnica que no feia més que millorar amb cada còmic. Esperem que gaudiu d'aquest gran còmic.

Preu : 20 €

JOANA DEFENSORA

Aquesta és Joana Defensora. Com el Baró Rampant, vivia als arbres sense baixar al terra. Però, ara, ha decidit ajudar a la humanitat. Aquest llibre, a més d'entretindre té una clara intenció didàctica. Tractem de ridiculitzar unes conductes tan dolentes com habituals amb els objectius de conscienciar als més joves i de treure els colors a més d'un no tan jove.

Preu : 7 €

ELS SECRETS DE L'AJUNTAMENT

Heu visitat ja l'ajuntament? Sabeu la quantitat de secrets amagats que té? Amb aquest divertit còmic podreu conéixer un poc més d'aquest singular edifici i la seua història. De la ma de quatre autors reconeguts valencians, us divertireu, aprendreu, i reforçareu els vostres coneixements de l'Ajuntament de València.

Preu : 4 €

25 D'ABRIL DIA DE LES CORTS VALENCIANES

Especial Camacuc. Amb aquest còmic podreu conèixer la història del palau de les Corts, també conegut com Palau dels Borja, per ser un menbre d'aquesta famí­lia de Gandia qui manà construir-lo. Aquest Palau ha passat per ser molt variat segons l'època. Llegint el còmic s'assabentareu ben bé de la seua història. També coneixereu les Corts Forals Valencianes, La batalla d'Almansa, curiositats, anècdotes, cançons, i allò que us trobareu si aneu, un dia, a visitar aquest meravellós palau.

Preu : 5 €

PINXO: EL MISTERI DE LA PEDRA

Última obra editada del nostre amic Josex. Uns dels personatges més carismàtics del Camacuc. Les aventures de Pinxo i Dori i el misteri de la pedra. El professor té problemes. Ha estat investigant i ha descobert una cosa que incomoda algunes persones. Podran Pinxo i Dori continuar la seua recerca i descobrir la veritat que s'amaga sota el misteri d'aquesta pedra tan enigmàtica?

Preu : 10 €

JAUME EL CONQUERIDOR

Fill d'un rei, educat en la lluita pels cavallers templers. Un sobirà massa jove i sense por que creixerà fins convertir-se en un rei... un home... una llegenda. Però lluny de ser l'heroi d'un poema èpic, Jaume I va ser un home de grans virtuts i grands defectes: un guerrer invencible, un home lleial, infidel, tendre, cruel, franc... un home amb contradiccions, com tothom. Un rei fort per a un poble que volia nàixer. Un poble que l'estima i no l'oblida.

Preu : 15€

TIRANT LO BLANC

Aquestes són les aventures i desventures, còmiques i tràgiques, d'armes i d'amor del jove cavaller Tirant lo Blanc, cavaller bretó disposat a creuar tot el món conegut al servei d'un bell ideal: alliberar l'Imperi Grec i la ciutat de Constantinoble del setge dels turcs i aconseguir l'amor de la més intel·ligent i bella de les princeses.

Preu : 15€

PATRULLA LLOPIS- L'ATAC DEL MONSTRE DE FEM

El que més li agrada a Doní­s Llopis és deixar passar les hores llegint còmics de superherois. Fa segles que no té un treball estable, ni tan sols un treball a seques, però, a ell sembla no importar-li.La famí­lia i la seva mascota portaven una tranquil·la vida de suburbi fins que una sèrie casual d'esdeveniments els la va capgirar. S'havien convertit en superherois i ara el seu destí­ era protegir el món de totes les amenaces.

Preu : 7 €

CAP ROSSA DEMANARÀ FOC A UN PERDEDOR

"M" és un boxejador que s'ho ha pensat millor i no vol tornar a boxejar. Els interessos, però, d'alguns mafiosos faran que s'ho torne a pensar. Mentre, dos periodistes no paren d'investigar i totes les histories plegades tindran un final sorprenent.

Preu : 15€

L'ÀLBUM DE GEORGINA

Recull de les aventures de Georgina. Xiqueta viva i amb ganes de fer sempre les coses bé, però, no sempre té sort...

Preu : 5 €

MISS I FUSS LA SANGONERA D'OR

Miss i Fuss els fills de Pumbi s'enfronten a una trepidant cadena d'aventures.

Preu : 5€

PASQUALET REI DE LA BROSTA

Pasqualet, Ximet i Ploramiques fan de les seues. Rodejats de personatges i aventures els nostres tres protagonistes hauran d'ingeniar-se-les per eixir airosos de totes les situacions. Aquest còmic va altenant-se amb històries del Bosc de Caliu.

Preu : 5€

QUATRE CONTES DE LES MIL I UNA NITS

Fa molts anys a Bagdad, hi havia un rei molt bo. Tots els volien. Fins i tot els reis d'altres paí¯sos, que li feien regals a tothora. D'entre els regals tenia tres coses que estimava, una estora màgica, un cavall de joguet i un arc i una fletxa que sempre encertava al blan... El lladre de Bagdad, Alí­ Babà i els quaranta lladres, Simbad el marí­, Aladí­ i la llàntia meravellosa. Totes aquestes històries contades en còmic de la mà del gran Rafa Reinoso.

Preu : 5 €

TIRANT NAVEGANT

Aquesta és la història dels viatges per la Mar Mediterrània del jove cavaller Tirant lo Blanc, fill del marquès de Tirania i de Bianca, filla del duc de la Bretanya. El nostre heroi, Tirant, és un jove cavaller bretó que ha aconseguit gran fama al torneig organitzat en honor de les núpcies del rei d'Anglaterra, i es troba, amb altres joves guerrers com ell, alotjat al castell de Nantes, propietat del senyor de la Bretanya. Mentre reposen allí­, uns cavallers fancesos porten notí­cies preocupants de l'illa de Rodes...

Preu : 5 €

EL CAVALLER AUSIÀS MARCH

Història de la vida d'Ausiàs March. La història d'un poeta des del seu naixement fins la seua mort. Conté poemes ilustrats.

Preu : 5 €

ROC I LA MÀQUINA

Roc és un xiquet que arriba al camp i decideix quedar-s'hi, amb tanta mala sort que coneix una estranya màquina. Com que les desgràcies mai vénen separades, va i es fan amics tots dos. Terrible! Cap dels dos pensa les coses amb molta lògica i, clar, així­ els passen les malaurances que els passen. Andre: vaig nàixer fa vint-i-cinc anys en un lloc una miqueta més gran que un poble anoment Villena. Aquest indret es troba a Alacant, però, no té importància. Després vaig créixer i, com que m'avorria em posí­ a dibuixar, encara que açò tampoc té molta importància. Amb el temps alguna gent va anar veient els meus dibuixos i, com era gent bona, digueren que sí­, que no estaven malament, que bé, que tenien la seua gràcia... i això sí­ que fou important, almenys per mi...

Preu : 3 €