COL·LECCIÓ CONTA’M UN CONTE a partir de 5 anys

L'IMANT

Un lleó es troba un imant amb el qual “pescarà” l'escopeta d'un caçador. Des d'ençà el caçador es dedicarà al tenis. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

L'ESTRANY VISITANT

En la plaça d'un poble apareix una cosa estranya. Els veïns preocupats no saben què fer, mentre veuen que l'estrany visitant canvia de formes. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

LA PRINCESA QUE NO SABIA JUGAR

La princesa de Graucastany no sap jugar. Els reis preocupats ho intentaran tot sense cap sesultat. A la fi un conillet trobarà la solució. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

EL GAT EL BASTÓ I LA FADA

Una colla d'amics formada per un bastó, un gat, i una fada ens divertiran al llarg del conte amb les seues baralles i entremaliadures atrevint-se fins i tot a empresonar un terrible llamp. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

LA GALLINA CARMELINA

Carmelina és una gallina molt original: li agraden els dolços amb deler. Però la malaltia provocada per l'abàºs de menjar moltes coques, caramels i xocolate aconseguirà que la gallineta menge amb més mesura. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

LA BRUIXA TAFANERA

És la història d'una bruixa molt decidida que, avorrida d'estar sempre en casa, decideix ésser cantant de TV. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat

Preu : 6 €

PERET I PERETA

És la història d’una bruixa molt decidida que, avorrida d’estar sempre en casa, decideix ésser cantant de TV. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüística, raó per la qual cosa són escrits i il•lustrats per autores i autors valencians, són el l’actualitat una proposta a tenir en compte per l’escola i qualsevol persona interessada en l’aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

EL GISED FANTÀSTIC

Un bon dia, l'à via li regalà a Melxor el pardalet que sempre havia desitjat. Tan fantà stic era que, fins i tot, podia llegir els somnis. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

EL GUANT DEL DRAPAIRE

L'oncle Vicent tenia fred en la seua cabana de drapaire i, en les nits més dolentes es posava uns guants de llana a les mans per escalfar-se. Però, el que ell no sabia era quin poder tenia un dels guants. Poder màgic? Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

POPÓ

Popó és obligat d'anar-hi al llit, però, abans passa pel bany. -Com està la senyora Runa? La fa enutjar. Després Popó busca damunt l'armari.-Qui hi ha? I també baix del llit... Un monstre? Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

UN ELEFANT SOTA EL LLIT

Miquel és un xiquet tan poregós que, fins i tot, la pròpia ombra l'espanta. Son pare i sa mare intenten ajudar-lo. Serà ell, però, tot sol qui un dia farà front a la por. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat

Preu : 6 €

EL CARAGOL SABUT SABERUT

Un caragol menut, sabut i saberut. Un cuc gruixut senyor de Flor-i-Col. El caragol té fam i el cuc el menjar. No són molt amics que diguem... Què passarà ? Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són en l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €