Còmics i contes en valencià

El contingut de la revista abraça elements transversals de l’educació, com la solidaritat, la pau, la salut, l’ecologia i les relacions personals. Treballa el foment de la lectura, la plàstica i la ciència.

Crea un espai obert a les col·laboracions de tots els xiquets i totes les xiquetes que ens envien les seues aportacions: contes en valencià, dibuixos, notícies, animals…

 

  • El còmic

revistes fons contingutsÉs el principal fil conductor, amb autors de reconegut prestigi i d’altres que no tardaran en ser reconeguts per la seua qualitat. Amb les seues històries plenes d’aventures i fantasia ens brinden uns moments de pau i diversió amb unes seccions com:

 

  • Això era i no era…

això era i no era

conte contingutsÉs el títol que encapçala el conte. Històries sempre divertides i curioses. Relats curts, acompanyats amb preguntes de comprensió lectora a partir de contes en valencià, que faran pensar l’alumnat i desenvolupar la seua capacitat creativa.

 

  • De tot arreu

de tot set oct 2018

Formen les dues pàgines centrals dedicades a les notícies, l’ecologia, els animals, l’editorial i les recomanacions lectores.

 

  • Passatemps

passatemps 1 continguts

Dues pàgines de passatemps il·lustrades. Desperten l’ingeni i la concentració.

passatemps 2 continguts

  • La barraqueta de la ciència

barraqueta continguts

Una pàgina on els xiquets i les xiquetes, sempre amb materials casolans, descobreixen com es comporta la química i la física. Amb experiments lúdics, fàcils de reproduir i molt, molt, didàctics. Idonis, també per a treballar en l’aula.

L’objectiu de la revista és aconseguir que tots els xiquets i totes les xiquetes valencians tinguen a l’abast un recurs didàctic, cultural, i amé.