Els còmics de Camacuc

Per a totes les edats

Col·lecció Conta’m un conte

A partir de 5 anys

Col·lecció Pastiaigua

A partir de 7 anys

Col·lecció Temps d’aventura

A partir de 7 anys

Col·lecció Contes de llar

A partir de 8 anys

NADAR I GUARDAR LA ROBA

Preu : 5 €

Nadar i guardar la roba és un recull de tres contes. En el primer, Préstec, se'ns relaten les peripècies dels germans bessons, Enric i Antoni, que, de tan compenetrats com estan, són capaços d'afrontar qualsevol prova i superar-la fàcilment. A Multipart, un oncle dels bessons té un infart en assabentar-se que la seua dona ha tingut set xiquets de colp. Sort que els han nascut amb un pa sota el braç com aquell que diu... Finalment en Nadar i guardar la roba ens trobem Enric, anomenat popularment el Tarzan dels Reguerots, acabat d'arribar dels Campionats d'Europa de Natació per a Monyicots, on ha aconseguit tres medalles d'or. A instàncies de la locutora del Canal 69, ens explicarà els seus accidentats inicis en aquest esport. Prepareu-vos per riure!

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • Manuel Joan i Arinyó
  • IL·LUSTRADOR/A
  • Ferran Enguix
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 82
  • ISBN
  • 978-84-86970-46-8

Col·lecció Ciència ficció

A partir de 10 anys

Col·lecció el Cadell

A partir de 13 anys

Col·lecció la Tardor

Per adults

Col·lecció Esculls

Premis literaris

Col·lecció Neó

Col·lecció Àmbit Poesia

Col·lecció Atifells

Pels professionals de l’ensenyament

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.