Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

DE NIT TOTS ELS GATS SÓN NEGRES

Preu : 7 €

Hi deu haver res millor que un bon vi per a festejar cada nou assassinat? Els crí­tics gastronòmcis, en tot cas, estan en perill mortal. De fet, com els perdedors, que aquests sí­ que no tenen res a fer en la vida. A la València, capital de la República, hi havia qui tenia els nervis de punta. I unes altres coses, també. Llops amb hienes ens fan passar les penes. Tant en la ruta destroier com en l'amor, els cardí­acs... Qui és l'home del frac? Qui la fa, la paga tard o d'hora! I molt millor si el criminal és de la bòfia: no caldrà avisar-la! Deu relats negres per a evadir-se de la violència quotidiana.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • Serguí, Querol, Mercé, Marqués, Mansanet, Arinyó, Hernàndez,
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 168
  • ISBN
  • 978-84-86970-56-7

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.