Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

LA MALEDICCIÓ DEL SILENCI

Preu : 7 €

El caiman, sí­mbol del silenci, és mort per la gent d'un poble que, ignorant, pensa que es tracta d'un drac, sí­mbol del mal. El propietari del rèptil, un estrany personatge vinculat a l'ordre del Temple, maleeix el poble amb un encí­s que fa que les especulacions sobre el destí­ dels desapareguts, les rondalles i llegendes prenguen vida en un món paral·lel. Segles més tard, un grup de joves amants de la història i l'arqueologia emprenen una aventura que els portarà cap a aquell món i arriben a tenir, en les seues mans, la possibilitat de trencar la maledicció. Una novel·la en clau de diari iniciàtic, que és un llarg flash-back clapejat d'uns altres menys extensos que ens ajuden a introduirnos en una història on la llegenda s'apodera del quotidià i on tot és

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • Manel Alonso
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 136
  • ISBN
  • 978-84-86970-58-1

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.