Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

NOBEL

Preu : 7 €

El jove periodista Ramos Bofill, temptat pel director del New York Times, escriu un reportatge maleí¯t que li valdrà l'acomiadament fulminant del seu diari. A sou dels americans, doncs, el seu olfacte informatiu el durà fins a Bucarest per entevistar la doctora Maria Jonescu, candidata al Premi Nobel de Medicina. A partir d'aquest moment, la vida se li complicarà a tots els nivells: sentimental, psí­quic... Els personatges principals de l'obra, a pesar de tenir uns objectius professionals clarí­ssims, sucumbeixen fatalment davant el déu Amor. Tot, amb el vist-i-plau aprofitat d'aquells organismes, omnipotents,encarregats de vetlar per l'ordre i la pau de la societat occidental. Ara bé, l'altra part tampoc no es xucla el dit. I per si açò fóra poc, la força destructora d'un amant contrariat ho pot fer tot estelles.Tot.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • Manuel Joan i Arinyó
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 96
  • ISBN
  • 978-84-86970-61-1

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.