Els còmics de Camacuc

Per a totes les edats

Col·lecció Conta’m un conte

A partir de 5 anys

Col·lecció Pastiaigua

A partir de 7 anys

Col·lecció Temps d’aventura

A partir de 7 anys

Col·lecció Contes de llar

A partir de 8 anys

Col·lecció Ciència ficció

A partir de 10 anys

Col·lecció el Cadell

A partir de 13 anys

Col·lecció la Tardor

Per adults

LA CONFESSIÓ

Preu : 7€

Un feixet de cartes entre Valentí­ Moll i una fictí­cia Obdúlia Casafreda configuren l'estructura emmarcada de La confessió. El desenvolupament de la història transcorre per dos camins de formació individual, reforçats per la necessitat de comunicació, que s'entrellacen per donar cos a una amistat auxiliadora. En un principi, la comunicació entre les solituds dels dos personatges sembla un projecte complementari, però, segons avança el relat, s'evidencia l'actitud vampí­rica d'un personatge, que oculta la seua vertadera identitat sobre l'altre i, com el més desvalgut, accepta aquest desavantatge per tal d'assumir un primer pla de reconeixement social que sempre l'ha enlluernat. La confessió amaga també l'atmosfera d'un crim que, a la fi, és clau en la consecució de l'èxit dels dos personatges.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • Pasqual Mas i Usó
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 80
  • ISBN
  • 978-84-86970-75-8

Col·lecció Esculls

Premis literaris

Col·lecció Neó

Col·lecció Àmbit Poesia

Col·lecció Atifells

Pels professionals de l’ensenyament

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.