Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

EL FILL FRANCÉS

Preu : 7 €

El fill francés és el final d'una seducció on es retrobaran dos germans cara a cara per reconéixer com la indecisió ha teixit les seues vides. Pierre fa la crònica d'un viarge a Pego, el poble del seu pare. Aquest viatge al passat familiar iniciarà alhora un camí­ interior que el descobrirà com un intrús involuntari en una història d'amor que acabarà enfrontant-lo amb el seu germà, i que precipitarà el desenllaç de les coses. Al damunt de tot plana la presència de la tia Mart, que, com una teixidora, ha preparat el destí­dels protagonistes. En aquest llibre, Pierre fa l'ofici de "voyeur" i ens descriu el món de Joan i el seu paí­s.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • Pau Marqués
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 136
  • ISBN
  • 978-84-86970-89-5

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.