Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

L'ESCRIPTOR INFINIT

Preu : 7 €

Lluí­s Perera, jove escriptor, ha guanyat recentment un important premi literari ( i això que no coneixia cap membre del jurat). A partir d'aquest fet en aparença feliç, la barreja de la ficció fruit de la seua imaginació i la tragèdia cap a la qual es precipita des de la quotidiana existència d'home casat i treballador, dóna a llum un embrió d'història i de destins humans paral·lels en què s'entrecreuen i es confonen clarament, una vegada més en la literatura, les lí­nies que hi ha entre la realitat i la fantasia, i, particularmente en el seu cas, entre el desig de concebre l'objecte d'art que es projecte a través del temps i l'esperança d'una contiuació en aquest món, que, nascuda de l'home i la dona, potser és la creació més vella i eterna. Una novel·la senzilla i amena, tot i que summament profunda en els seus plantejaments i objectius, on l'amor, a la fi, juga un atractiu irresistible sobre els personatges.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • Agustí Peiró
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 160
  • ISBN
  • 978-84-86970-15-4

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.