Els còmics de Camacuc

Per a totes les edats

Col·lecció Conta’m un conte

A partir de 5 anys

Col·lecció Pastiaigua

A partir de 7 anys

Col·lecció Temps d’aventura

A partir de 7 anys

Col·lecció Contes de llar

A partir de 8 anys

Col·lecció Ciència ficció

A partir de 10 anys

Col·lecció el Cadell

A partir de 13 anys

ACÍ HI HA GAT EN SAC

Preu : 6 €

Ací­ hi ha gat en sac: Aquell matí­ Biel s'havia alçat capficat amb un examen de matemàtiques, i de camí­ s'havia topetat amb un gat. Mai, però, havia pogut imaginar que per haver-lo provocat estava a punt d'emprendre un viatge al·lucinant a través de les vàries vides que ells tenen alhora. Biel els tenia molta mania i, com sol passar, havia acabat enamorant-se d'una gata, però ell no ho sabia. En aquesta apassionant història descobriràs que rere de qualsevol animal hi ha una vida, potser la teua. Pau Marqués, va nàixer fa uns anys a un poblet de l'Horta que se'n diu Alfara. Allà ha viscut sempre fins fa poc, i allà és on començà a fer-se gran. Ara treballa de profesor a un institut, i aprofita el temps lliure per inventar-li aventures a la seua amiga Georgina, un personatge de còmic. També de tant en tant escriu algun disbarat per marejar el personal, amb aquesta història en tens una bona mostra. Més en pla seriós va escriure una novel·la, El receptari de Malima que guanyà el premi "L'Encobert" de Xàtiva l'any 1990. També té al calaix de casa l'esborrany de moltes històries que pensa donar a conéixer a poc a poc.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • Pau Marqués
  • IL·LUSTRADOR/A
  • Toni Cabo
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 96
  • ISBN
  • 978-84-86970-49-9

Col·lecció la Tardor

Per adults

Col·lecció Esculls

Premis literaris

Col·lecció Neó

Col·lecció Àmbit Poesia

Col·lecció Atifells

Pels professionals de l’ensenyament

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.