Els còmics de Camacuc

Per a totes les edats

Col·lecció Conta’m un conte

A partir de 5 anys

Col·lecció Pastiaigua

A partir de 7 anys

Col·lecció Temps d’aventura

A partir de 7 anys

Col·lecció Contes de llar

A partir de 8 anys

Col·lecció Ciència ficció

A partir de 10 anys

Col·lecció el Cadell

A partir de 13 anys

QUE UN POLP EN UN GARATGE

Preu : 6 €

...Que un polp en un garatge. Nelo acaba d'eixir de l'escola per entrar en l'institut. Al mateix temps els seus pares s'han separat i ha de mudar-se d'un poblet de la Ribera a la ciutat de València. És normal, doncs, que es trobe més perdut que un polp en un garatge. Sobretot si afegim la seua mala sort amb les xiques i l'amistat de gent tan boja com Toni, Empar, Pep o Sofia, que acabaran de marejar-lo amb les seues bromes, els seus jocs i la seua divertida manera de veure la vida. Però, Nelo aprendrà també a devertir-se. Tota una aventura. Xavier Mí­nguez (València, l'Horta, 1970). No satisfet de publicar Alí­cia al paí­s de la xocolata (Aj. Meliana, 1991) i ...Que la punta d'un paraigua (Ed. Camacuc, 1990), ens ha deixat aquest nou llibre i se n'ha anat a veure món amb l'esperança que ningú no el trobe per a criticar-lo.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • Xavier Mínguez
  • IL·LUSTRADOR/A
  • Burguitos
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 168
  • ISBN
  • 978-84-86970-83-3

Col·lecció la Tardor

Per adults

Col·lecció Esculls

Premis literaris

Col·lecció Neó

Col·lecció Àmbit Poesia

Col·lecció Atifells

Pels professionals de l’ensenyament

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.