Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

EXPERIMENTA UNA ESTACIÓ METEREOLÒGICA

Preu : 7 €

És evident que els fenòmens atmosfèrics ens afecten i bona prova d'això poden ser les inundacions i els desbordaments com a conseqí¼ència de les pluges abundants o habituals al nostre Paí­s Valencià i a altres llocs de la Pení­nsula Ibèrica. A l'escola hem d'aprofitar l'ocasió de conéixer millor aquests fenòmens tan habituals i hem d'aprendre a construir-nos, amb materials casolans, aquell conjunt d'aparells que ens permetran fer una estació meteorològica. Una estació meteorològica no és res més que això: un conjunt d'aparells que ens donen la mesura puntual de la pressió atmosfèrica, la temperatura, la pluja, la direcció i la velocitat del vent, les hores de sol, la humitat i, potser, algunes altres més complexes. Per poder arribar al coneixement d'aquestes últimes, són necessaris materials més sofisticats com ara les fotografies preses pels satèl·lits artificials (Meteosat) i que en conjunt ajuden a poder fer un bon pronòstic del temps. En aquest llibre, professorat i alumnat trobaran un bon aliat que els facilitarà alhora el treball conceptual i la construcció d'aparells de mesura; s'hi introdueix també un vocabulari bàsic suficient amb un significat que els mateixos lectors sabran definir immediatament i els ajudarà a saber interpretar informacions que puguen aparéixer als mitjans de comunicació sobre aquest mateix tema. Queda solament encoratjar-vos a treballar aquest llibre perquè estem segurs que us resultarà interessant i instructiu. Per tant, animeu-vos i.......... a experimentar toquen!!!

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • Joan Escrivà 
  • IL·LUSTRADOR/A
  • Vicent Agustin i Bixquert
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 108
  • ISBN
  • 978-84-86970-05-5

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.