Els còmics de Camacuc

Per a totes les edats

ROC I LA MÀQUINA

Preu : 3 €

Roc és un xiquet que arriba al camp i decideix quedar-s'hi, amb tanta mala sort que coneix una estranya màquina. Com que les desgràcies mai vénen separades, va i es fan amics tots dos. Terrible! Cap dels dos pensa les coses amb molta lògica i, clar, així­ els passen les malaurances que els passen. Andre: vaig nàixer fa vint-i-cinc anys en un lloc una miqueta més gran que un poble anoment Villena. Aquest indret es troba a Alacant, però, no té importància. Després vaig créixer i, com que m'avorria em posí­ a dibuixar, encara que açò tampoc té molta importància. Amb el temps alguna gent va anar veient els meus dibuixos i, com era gent bona, digueren que sí­, que no estaven malament, que bé, que tenien la seua gràcia... i això sí­ que fou important, almenys per mi...

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • André
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 50
  • ISBN
  • 84-86970-11-3
Col·lecció Conta’m un conte

A partir de 5 anys

Col·lecció Pastiaigua

A partir de 7 anys

Col·lecció Temps d’aventura

A partir de 7 anys

Col·lecció Contes de llar

A partir de 8 anys

Col·lecció Ciència ficció

A partir de 10 anys

Col·lecció el Cadell

A partir de 13 anys

Col·lecció la Tardor

Per adults

Col·lecció Esculls

Premis literaris

Col·lecció Neó

Col·lecció Àmbit Poesia

Col·lecció Atifells

Pels professionals de l’ensenyament

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.