Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

LES HORES DE VULCÀ

Preu : 7€

Premi ciutat de XIRIVELLA. L'intent de robatori d'una suposada talla romànica; l'enfrontament d'un vicari burocratitzat amb un clergue jove i innovador; una torre de rellotge molt més antiga que la resta de l'església i una nit de tempesta... Com a rerafons, la posició de la jerarquia eclesiàstica davant la llengua i la cultura del Paí­s i el pes d'un passat ben viu. Les hores de vulcà, finalista a la I Bienal "Montserrat Roig" de Muro i Premi "Casa del Dau" de l'Ajuntament de Xirivella 1992, ens parla d'una Benimoraia ficció/espill, més familiar del que voldrí­em. RAFAEL ESCOBAR és llicenciat en Dret i funcionari de la Generalitat Valenciana. Nascut (de xamba, diu ell) a Burjassot, el 25 d'octubre de 1942, viu habitualment a Manises, i maniser es considera. Literàlment, si més no, és encara jove ja que no porta escrivint més de quatre anys. Fins ara està centrat en la narrativa curta -tots, escriptors i lectors, anem malament de temps, "curts de temps", en aquesta societat que ens han fabricat-, i en aquest gènere ha obtingut diversos premis locals, entre els queals destaquen l'Alambor de contes, de 1992, a Benicarló, amb Impecable planificació; "L'Encobert" dels Ciutat de Xàtiva, de 1991, amb La dona menuda; els "Vila de Crevillent", de 1990 i 1991, amb L'estel capgirat i Eina amortitzada, respectivament, i el Premi "25 d'abril", de Benissa, amb L'espill de Tamanrasset, l'any 1992. Les hores de vulcà, és l'ultim treball publicat.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 100
  • ISBN
  • 978-84-86970-43-7
  • AUTOR/A
  • Rafael Escobar

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.