Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

L'ODI PORTA ALES

Preu : 7€

VIIIé Premi Literari narrativa curta CADA DEL DAU de Xirivella Hi surten contrabandistes de tabac d'Andorra, assassins esquizofrènics, funcionaris judicials, pijos idiotes, gàngsters amb pell d'advocat, mafiosos francesos, immigrants portuguesos i un estudiant de periodisme que, a estones, escriu reportatges estúpids per al suplement d'estiu del diari. Fins que es topa amb el marro, és clar. L'odi porta ales és una novel·la negra dins la tradició americana i plena de violència com la mateixa cruda realitat que ens mostra cada dia el diari. Malgrat tot, va guanyar el premi en l'edició de 1994. RAFAEL VALLBONA és periodista i escriptor. Actualment dirigeix la revista Cultura, que edita la Generalitat de Catalunya, i col·labora a Catalunya Ràdio, punt i El Periódico. Ha publicat novel·les com Fora de joc, Pis d'estudiants, El concert de Parí­s, El noi de la vall del Dra'a o Els dies rojos; llibres de narracions com Històries de fi de segle, Sabates italianes, Riure a Barcelona o Conduint tota la nit; els poemaris Inventari de lí­mits, i Balades d'speed/poemes destrossats i uns quants llibres més de viatges, biografia i assaig.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 80
  • ISBN
  • 978-84-86970-60-4
  • AUTOR/A
  • Rafael Vallbona

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.