Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

EL MAL ENAMORAT

Preu : 7€

XIII Certament Literari Vila de Puçol Aquest llibre és una investigació sobre les relacions entre l'amor i la moral. En Mingo, enamoradí­s i sempre rebutjat, arriba a sentir-se tan culpable d'estimar com impulsat, cada colp més, a desenvolupar la pròpia capacitat per a fer-ho. El mal enamorat pretén descriure i comprendre millor les neurosis afectives de l'adolescència. Però també vol donar una conclusió a la investigació, algun punt d'arribada que puga ajudar el lector: "Quan el mal està massa enamorat del bé, li resulta més difí­cil donar el millor de si mateix per a conquerir-lo" Maurici Pla (Barcelona, 1959) és arquitecte i treballa actualment com a professor en l'Escola d'Arquitectura de Barcelona. Ha publicat una vintena d'articles sobre teoria i història de l'arquitectura en revistes especialitzades. En el camp literari ha escrit El mal enamorat (Premi Vila de Puçol, 1994); El principi de l'espera (relat breu, Premi Manuel de Pedrolo, 1994) i Dau al cinc(relat breu, Premi de l'Hospitalet de l'Infant, 1994). Aquests dos relats formen part d'un recull titulat Sobre nens, per a adults, de propera publicació. Actualment treballa en la seua primera novel·la: El dissabte a les fosques...

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 112
  • ISBN
  • 978-84-86970-73-4
  • AUTOR/A
  • Maurici Pla

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.