Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

FER VEÏNAT (Crònica escabrosa d‘una escala)

Preu : 7€

IX Premi Literari Narrativa Curta CASA DEL DAU de Xirivella. Una finca de vuit pisos com una alta: un adult matiner, un guàrdia civil jubilat i condidor, un pare separat i tornat a casar que prepara el sopar a les seues filles, un novençà imbècil, una mestressa molt peculiar..., res de nou! Res de nou? Fer veí¯nat és la historieta real i divertida d'una escala de veí¯ns d'una finca de ciutat; potser la vostra..., per què no? Si ets capaç de llegir aquesta crònica sense esclatar a riure almenys dues vegades, pots demanar que et tornen els diners... o visitar el psiquiatre. Tria tu mateix. MIQUEL CANDEL "ho veureu de seguida" no és escriptor. Però és tan recabut que si s'ho fica entre cella i cella igual acaba sent-ho. De moment, per si de cas, ja es queda en dejú un dia a la setmana per anar-hi acostumant el cos. Un altre (dissabte, si por ser) vetla fins a la matinada amuntegant cendra i fulls fumats en la paperera. Els altres cinc -es llei de vida- treballa encegat, com un rossí­ de sénia, garbellant aigua en una institució valenciana insalubre. Qualsevol dia s'operarà de la bufeta de l'orina, trencarà el sedàs i, sorprenent-nos, enviarà tothom a pastar fang. Ja està en llista d'espera.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 64
  • ISBN
  • 978-84-86970-88-8
  • AUTOR/A
  • Miquel Candel

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.