Els còmics de Camacuc

Per a totes les edats

Col·lecció Conta’m un conte

A partir de 5 anys

Col·lecció Pastiaigua

A partir de 7 anys

Col·lecció Temps d’aventura

A partir de 7 anys

Col·lecció Contes de llar

A partir de 8 anys

Col·lecció Ciència ficció

A partir de 10 anys

Col·lecció el Cadell

A partir de 13 anys

Col·lecció la Tardor

Per adults

Col·lecció Esculls

Premis literaris

CONGRUÈNCIES

Preu : 7€

XI Premi Literari Narrativa Curta CASA DEL DAU de Xirivella. Heus ací­ 23 contes de fabricació casolana i artesanal. Un producte que no passa de moda i totalment ecològic. Poques coses hi ha de tanta qualitat i a tan baix preu. CONGRUÈNCIES és una barreja d'ironia un pèl bròfega que té com a fil argumental la inconsistència de les accions humanes. í"lex Peí±alver i Giner (Gandia, La Safor, 1969), és escriptor, professor de valencià i economista. Després de passar tota una EGB i un batxiller sense haver llegir cap llibre, un bon dia en caigué un a les seues mans i ara és un gran devorador de llibres.Després de set premis aquest que teniu a les mans n'és el més important.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 64
  • ISBN
  • 978-84-86970-39-0
  • AUTOR/A
  • Àlex Peñalver i Giner

Col·lecció Neó

Col·lecció Àmbit Poesia

Col·lecció Atifells

Pels professionals de l’ensenyament

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.