Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

ESCOLA DE SUPERHEROIS

Preu : 5€

Anna, una jove mestra, comença a donar classe en una escola infantil. Però no és una escola qualsevol, perquè tot l’alumnat és... superheroi! En l’escola de super- herois aprenen moltes coses, sobretot, però, viuen aventures molt divertides.Escola de Superherois és un còmic d’humor per als lectors i les lectores més joves que, a més d’historietes, inclou jocs i passatemps. El seu autor, Manel Gimeno, va ser guionista de programes infantils en Canal 9 i, des de fa molts anys, col·labora en la revista Camacuc, on ha publicat centenars d’ historietes destinades al públic infantil com, ara, aquesta Escola de Superherois.

Rating:
vull demanar-lo
X

Contactar

  • AUTOR/A
  • MANEL GIMENO
  • NÚMERO DE PÀGINES
  • 32
  • ISBN
  • 978-84-89938-03-2

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.