Si voleu fer alguna comanda l’heu de fer per telèfon.

Demana’ns els llibres i còmics que vulgues al: 628 22 69 09

À PUNT

Aquest còmic que tens a les mans és fruit de la faena de moltes persones que treballen amb la imaginació, que posen la seua creativitat al servei de l’entreteniment. Més o menys és el que fem en À Punt Mèdia. À Punt Mèdia és el nom dels nous mitjans públics de comunicació valencians.

Preu : 5€

SALVEM EL MONIGAT

ESPECTACULAR CÒMIC DE REINOSO AMB ELS SEUS MÍTICS PERSONATGES, PASQUALET, XIMET I PLORAMIQUES. UNA NOVA AVENTURA PORTA A PASQUALET I ELS SEUS AMICS A SEGUIR LES PASSES D'UNS CAÇADORS FURTIUS QUE VAN DARRERE D'UNA ESTRANYA CRIATURA. US DIVERTIREU D'ALLÒ MÉS AMB AQUEST FANTÀSTIC CÒMIC.

Preu : 15€

ESCOLA DE SUPERHEROIS

Anna, una jove mestra, comença a donar classe en una escola infantil. Però no és una escola qualsevol, perquè tot l’alumnat és... superheroi! En l’escola de super- herois aprenen moltes coses, sobretot, però, viuen aventures molt divertides.Escola de Superherois és un còmic d’humor per als lectors i les lectores més joves que, a més d’historietes, inclou jocs i passatemps. El seu autor, Manel Gimeno, va ser guionista de programes infantils en Canal 9 i, des de fa molts anys, col·labora en la revista Camacuc, on ha publicat centenars d’ historietes destinades al públic infantil com, ara, aquesta Escola de Superherois.

Preu : 5€

TOTES I TOTS CONTRA L'ASSETJAMENT

Fantàstic còmic que recull diverses historietes que aprofundeixen en diversos aspectes de l'assetjament escolar, víctimes, abusadors, mesures diverses d'atenció i prevenció, consells, actuacions, casos... Amb aquest còmic donarem una ullada de ben a prop al fenomen de l'assetjament escolar i com afrontar-lo.

Preu : 5€

PUMBI MISS I FUSS

Àlbum recopilatori de les millors historietes del gran mestre Sanchis que va publicar en el Camacuc. Fantàstic recull on veureu la inmensa capacitat creativa d'aquest gran autor, i la magnífica tècnica que no feia més que millorar amb cada còmic. Esperem que gaudiu d'aquest gran còmic.

Preu : 20 €

JOANA DEFENSORA

Aquesta és Joana Defensora. Com el Baró Rampant, vivia als arbres sense baixar al terra. Però, ara, ha decidit ajudar a la humanitat. Aquest llibre, a més d'entretindre té una clara intenció didàctica. Tractem de ridiculitzar unes conductes tan dolentes com habituals amb els objectius de conscienciar als més joves i de treure els colors a més d'un no tan jove.

Preu : 7 €

ELS SECRETS DE L'AJUNTAMENT

Heu visitat ja l'ajuntament? Sabeu la quantitat de secrets amagats que té? Amb aquest divertit còmic podreu conéixer un poc més d'aquest singular edifici i la seua història. De la ma de quatre autors reconeguts valencians, us divertireu, aprendreu, i reforçareu els vostres coneixements de l'Ajuntament de València.

Preu : 4 €

25 D'ABRIL DIA DE LES CORTS VALENCIANES

Especial Camacuc. Amb aquest còmic podreu conèixer la història del palau de les Corts, també conegut com Palau dels Borja, per ser un menbre d'aquesta famí­lia de Gandia qui manà construir-lo. Aquest Palau ha passat per ser molt variat segons l'època. Llegint el còmic s'assabentareu ben bé de la seua història. També coneixereu les Corts Forals Valencianes, La batalla d'Almansa, curiositats, anècdotes, cançons, i allò que us trobareu si aneu, un dia, a visitar aquest meravellós palau.

Preu : 5 €

PINXO: EL MISTERI DE LA PEDRA

Última obra editada del nostre amic Josex. Uns dels personatges més carismàtics del Camacuc. Les aventures de Pinxo i Dori i el misteri de la pedra. El professor té problemes. Ha estat investigant i ha descobert una cosa que incomoda algunes persones. Podran Pinxo i Dori continuar la seua recerca i descobrir la veritat que s'amaga sota el misteri d'aquesta pedra tan enigmàtica?

Preu : 10 €

JAUME EL CONQUERIDOR

Fill d'un rei, educat en la lluita pels cavallers templers. Un sobirà massa jove i sense por que creixerà fins convertir-se en un rei... un home... una llegenda. Però lluny de ser l'heroi d'un poema èpic, Jaume I va ser un home de grans virtuts i grands defectes: un guerrer invencible, un home lleial, infidel, tendre, cruel, franc... un home amb contradiccions, com tothom. Un rei fort per a un poble que volia nàixer. Un poble que l'estima i no l'oblida.

Preu : 15€

TIRANT LO BLANC

Aquestes són les aventures i desventures, còmiques i tràgiques, d'armes i d'amor del jove cavaller Tirant lo Blanc, cavaller bretó disposat a creuar tot el món conegut al servei d'un bell ideal: alliberar l'Imperi Grec i la ciutat de Constantinoble del setge dels turcs i aconseguir l'amor de la més intel·ligent i bella de les princeses.

Preu : 15€

PATRULLA LLOPIS- L'ATAC DEL MONSTRE DE FEM

El que més li agrada a Doní­s Llopis és deixar passar les hores llegint còmics de superherois. Fa segles que no té un treball estable, ni tan sols un treball a seques, però, a ell sembla no importar-li.La famí­lia i la seva mascota portaven una tranquil·la vida de suburbi fins que una sèrie casual d'esdeveniments els la va capgirar. S'havien convertit en superherois i ara el seu destí­ era protegir el món de totes les amenaces.

Preu : 7 €

CAP ROSSA DEMANARÀ FOC A UN PERDEDOR

"M" és un boxejador que s'ho ha pensat millor i no vol tornar a boxejar. Els interessos, però, d'alguns mafiosos faran que s'ho torne a pensar. Mentre, dos periodistes no paren d'investigar i totes les histories plegades tindran un final sorprenent.

Preu : 15€

L'ÀLBUM DE GEORGINA

Recull de les aventures de Georgina. Xiqueta viva i amb ganes de fer sempre les coses bé, però, no sempre té sort...

Preu : 5 €

MISS I FUSS LA SANGONERA D'OR

Miss i Fuss els fills de Pumbi s'enfronten a una trepidant cadena d'aventures.

Preu : 5€

PASQUALET REI DE LA BROSTA

Pasqualet, Ximet i Ploramiques fan de les seues. Rodejats de personatges i aventures els nostres tres protagonistes hauran d'ingeniar-se-les per eixir airosos de totes les situacions. Aquest còmic va altenant-se amb històries del Bosc de Caliu.

Preu : 5€

QUATRE CONTES DE LES MIL I UNA NITS

Fa molts anys a Bagdad, hi havia un rei molt bo. Tots els volien. Fins i tot els reis d'altres paí¯sos, que li feien regals a tothora. D'entre els regals tenia tres coses que estimava, una estora màgica, un cavall de joguet i un arc i una fletxa que sempre encertava al blan... El lladre de Bagdad, Alí­ Babà i els quaranta lladres, Simbad el marí­, Aladí­ i la llàntia meravellosa. Totes aquestes històries contades en còmic de la mà del gran Rafa Reinoso.

Preu : 5 €

TIRANT NAVEGANT

Aquesta és la història dels viatges per la Mar Mediterrània del jove cavaller Tirant lo Blanc, fill del marquès de Tirania i de Bianca, filla del duc de la Bretanya. El nostre heroi, Tirant, és un jove cavaller bretó que ha aconseguit gran fama al torneig organitzat en honor de les núpcies del rei d'Anglaterra, i es troba, amb altres joves guerrers com ell, alotjat al castell de Nantes, propietat del senyor de la Bretanya. Mentre reposen allí­, uns cavallers fancesos porten notí­cies preocupants de l'illa de Rodes...

Preu : 5 €

EL CAVALLER AUSIÀS MARCH

Història de la vida d'Ausiàs March. La història d'un poeta des del seu naixement fins la seua mort. Conté poemes ilustrats.

Preu : 5 €

ROC I LA MÀQUINA

Roc és un xiquet que arriba al camp i decideix quedar-s'hi, amb tanta mala sort que coneix una estranya màquina. Com que les desgràcies mai vénen separades, va i es fan amics tots dos. Terrible! Cap dels dos pensa les coses amb molta lògica i, clar, així­ els passen les malaurances que els passen. Andre: vaig nàixer fa vint-i-cinc anys en un lloc una miqueta més gran que un poble anoment Villena. Aquest indret es troba a Alacant, però, no té importància. Després vaig créixer i, com que m'avorria em posí­ a dibuixar, encara que açò tampoc té molta importància. Amb el temps alguna gent va anar veient els meus dibuixos i, com era gent bona, digueren que sí­, que no estaven malament, que bé, que tenien la seua gràcia... i això sí­ que fou important, almenys per mi...

Preu : 3 €

L'IMANT

Un lleó es troba un imant amb el qual “pescarà” l'escopeta d'un caçador. Des d'ençà  el caçador es dedicarà  al tenis. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

L'ESTRANY VISITANT

En la plaça d'un poble apareix una cosa estranya. Els veïns preocupats no saben què fer, mentre veuen que l'estrany visitant canvia de formes. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

LA PRINCESA QUE NO SABIA JUGAR

La princesa de Graucastany no sap jugar. Els reis preocupats ho intentaran tot sense cap sesultat. A la fi un conillet trobarà  la solució. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

EL GAT EL BASTÓ I LA FADA

Una colla d'amics formada per un bastó, un gat, i una fada ens divertiran al llarg del conte amb les seues baralles i entremaliadures atrevint-se fins i tot a empresonar un terrible llamp. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

LA GALLINA CARMELINA

Carmelina és una gallina molt original: li agraden els dolços amb deler. Però la malaltia provocada per l'abàºs de menjar moltes coques, caramels i xocolate aconseguirà  que la gallineta menge amb més mesura. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

LA BRUIXA TAFANERA

És la història d'una bruixa molt decidida que, avorrida d'estar sempre en casa, decideix ésser cantant de TV. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat

Preu : 6 €

PERET I PERETA

És la història d’una bruixa molt decidida que, avorrida d’estar sempre en casa, decideix ésser cantant de TV. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüística, raó per la qual cosa són escrits i il•lustrats per autores i autors valencians, són el l’actualitat una proposta a tenir en compte per l’escola i qualsevol persona interessada en l’aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

EL GISED FANTÀSTIC

Un bon dia, l'à via li regalà  a Melxor el pardalet que sempre havia desitjat. Tan fantà stic era que, fins i tot, podia llegir els somnis. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

EL GUANT DEL DRAPAIRE

L'oncle Vicent tenia fred en la seua cabana de drapaire i, en les nits més dolentes es posava uns guants de llana a les mans per escalfar-se. Però, el que ell no sabia era quin poder tenia un dels guants. Poder màgic? Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

POPÓ

Popó és obligat d'anar-hi al llit, però, abans passa pel bany. -Com està  la senyora Runa? La fa enutjar. Després Popó busca damunt l'armari.-Qui hi ha? I també baix del llit... Un monstre? Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

UN ELEFANT SOTA EL LLIT

Miquel és un xiquet tan poregós que, fins i tot, la pròpia ombra l'espanta. Son pare i sa mare intenten ajudar-lo. Serà  ell, però, tot sol qui un dia farà  front a la por. Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són el l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat

Preu : 6 €

EL CARAGOL SABUT SABERUT

Un caragol menut, sabut i saberut. Un cuc gruixut senyor de Flor-i-Col. El caragol té fam i el cuc el menjar. No són molt amics que diguem... Què passarà ? Aquests llibres que estan pensats per potenciar la normalització lingüí­stica, raó per la qual cosa són escrits i il·lustrats per autores i autors valencians, són en l'actualitat una proposta a tenir en compte per l'escola i qualsevol persona interessada en l'aventura de llegir Són unes històries genials, que de segur afavoriran en els xiquets i les xiquetes la descoberta del món tot i potenciant la seua fantasia i creativitat.

Preu : 6 €

EL RETORN

Descobreix l'extraordinari viatge del nostre amic Plastiaigua.

Preu : 6€

UNA AVENTURA DE S.B.

Acompanya a Sir Branderburg i al seu nou amic en el seu viatge de tornada a casa.

Preu : 7 €

EL RACÓ D'EN PAU I DEU CONTES MÉS

Diuen que molt abans d'inventar-se l'escriptura, la paraula ja hi era en boca de les persones i que l'emprava per tal de comunicar-se oralment entre ells. Així­ doncs, aquestes històries les llegiràs; emperò, més les guadiràs si algú amb veu ferma, i no per això menys dolça, te les llig o us les llig. Llavors, asseguts en qualsevol racó, potser fins i tot al. terra, us oblidareu del temps que us envolta. Aleshores, esdevindreu, sereu sense dubte, companys dels protagonistes que per sempre els tindreu al vostre costat.

Preu : 5 €

LA PRINCESA PITUDETA I PANXUDETA

Sabatí­n i Miranda "la Xulipanda", monarques de Pispissiganya Mata la Ganya, esperaven un fill i creien que donarien al seu poble com a hereu un prí­ncep alt, ros i ben polit. El que tingueren, però, fou una princesa especial... amb encanteri inclós. Aquesta princesa trencarà el model de princesa tradicional i els portarà de cap amb les seues entremaliadures.

Preu : 5 €

TEGOLINS I TEGOLINES

Tegolins i Tegolines és un conjunt de tres contes plens de fantasia on trobareu un rei que menja xocolata per a desdejunar, un pastisser ben valent, criatures menudiues, gegantots destarifats, una bruixa i molts més personatges que us faran somiar.

Preu : 5 €

EL DESTÍ DE BEN-SORTUT

En el poblet d'Amacasta, els dos fills majors d'Ali-Bufa deixen sense herència al germí menut Ben-Sortut. El xic ha d'anar-se'n, del poble, a buscar-se la vida. Sota una carrasca, lluita i guanya una serp que li conta una història de tres cavalls. Gràcies a ells li succeeixen una sèrie d'esdeveniments. Quan el lliges tu, el Ben-Sortut i jo serem amics.

Preu : 5 €

QUEDA'T COCOLLUÇ

Un animalet fantàstic, que va amb la seua motxilla replegant històries arreu del món, conta a una colla d'amics i d'amigues quatre històries. Històries en què, la desmitificació de la por i la defensa de la creativitat i dels valors ecològics són presentats amb un llenguatge que barreja els registres més col·loquials amb aquells més lí­rics.

Preu : 5 €

AMUNT LINA, AMUNT

Lina, Lina, rellotge rebel i desatinat, com t'has atrevit a desafiar-me a mi que sóc la fada dels temps passats i presents i veniders? La teua única missió és de fer sonar el xiulet a l'hora programada. T'enviaré un encanteri que hauràs de desfer abans que el Sol no haja donat mitja volta a la Terra, sinó quedaràs encantada per sempre.

Preu : 5 €

HOLA FLAC!

Carmesina Calderer parlava sola. Era inventora, sempre pendent de les seues creacions. Sa mare es molestava frenètica quan la sentia. Per això parlava baixet secret. Però es bellugava amb gràcia i es mostrava simpàtica amb ella mateixa. Carmesina parlava sempre amb el seu gos blau invisible. El seu nom era Flac.

Preu : 5 €

DOMILÀ PRÍNCEP DEL SO

Vindrà un dia en què aquesta història succeirà en un món que encara és desconegut per tu, pels teus amics i, fins i tot,, pels més savis de la terra. Jo la sé perquè l'Ocell del Demà me la va contar el dia del meu aniversari. Aquest és un ocell enginyós que conta històries que succeiran en temps veniders.

Preu : 5 €

L'ESCRIVENT D'HISTÒRIES INVENTADES

Teniu davant vostre un llibre menut. Conté alguns contes, uns pocs fragments d'una història que va començar vés-i-busca quan, i que durarà probablement tant, que no teniu que preocupar-vos. Realment, ben bé es podria dir que no tindrà final... M'agradaria que endavant foren amics vostres i que provareu de conversar amb ells per a què us conten més històries de les que en saben. Ben segur que en saben moltes, moltí­ssimes... Passeu la pàgina i passeu-ho bé, molt bé.

Preu : 5 €

LA LLUNA

La lluna és un recull de quatre contes, escrits entre els anys 80-85, destinats principalment als xiquets i les xiquetes; encara que amb la possibilitat de dues lectures: a la superfí­cie de les xicotetes narracions floreja un conte infantil -fantasia, dolçor, tendresa-; per altra banda, els contes són una al·legoria: la recerca constant de bellesa, i la voluntat de salvació mitjançant la fusió amb ella.

Preu : 5 €

EL CAPITA PÈRTIL

Un vell submarí­ que va prestar servei durant la Segona Guerra Mundial és noliejat per tal de realitzar l'última singladura, abans de ser debastit. El capità Pèrtil i la seua tripulació tornen a l'escenari on es va produir la batalla de Midway. Els mariners, que acompanyen el capità, són els fills dels que anys enrere lluitaren contra els japonesos. A través del periscopi descobreixen una illa que no existeix en el seu mapa de navegació i decideixen explorar-la. En desembarcar s'adonen que els animals de l'illa han sofert una mutació. El que sembla un misteri anirà desvetllant-se a poc a poc, fins que hi troben uns personatges ben singulars que habiten l'illa. Un estrany ser els vigila des de la malesa. Els mariners seran atacats per animals però continuran avant.

Preu : 5 €

NADAR I GUARDAR LA ROBA

Nadar i guardar la roba és un recull de tres contes. En el primer, Préstec, se'ns relaten les peripècies dels germans bessons, Enric i Antoni, que, de tan compenetrats com estan, són capaços d'afrontar qualsevol prova i superar-la fàcilment. A Multipart, un oncle dels bessons té un infart en assabentar-se que la seua dona ha tingut set xiquets de colp. Sort que els han nascut amb un pa sota el braç com aquell que diu... Finalment en Nadar i guardar la roba ens trobem Enric, anomenat popularment el Tarzan dels Reguerots, acabat d'arribar dels Campionats d'Europa de Natació per a Monyicots, on ha aconseguit tres medalles d'or. A instàncies de la locutora del Canal 69, ens explicarà els seus accidentats inicis en aquest esport. Prepareu-vos per riure!

Preu : 5 €

MERCEVIDETA

Mercevideta va ser la primera incursió de l'autor en el món de la narrativa. "És un retrobament amb la literatura de la nostra tradició oral: les rondalles. Un modest homenatge a escriptors com Enric Valor o Joaquim G. Caturla, que amb la seua constància i art han sabut recobrar una part important del patrimoni literari popular". Però, sobretot, Mercevideta és una història que ens fa somniar amb uns temps on qualsevol cosa era possible.

Preu : 5 €

EL LLOP CENTO I COMPANYIA

El llop Cento és la contalla més popular de la Ribera Baixa del Xúquer. En ella se'ns expliquen les aventures i desventures del llop Cento i la rabosa Carmela. E.P. és un ninot de ficció cinematogràfica que un bon dia decideix visitar uns xiquets de Favara. Entre unes altres peripècies, viatgen a la Lluna, sopen a casa de Vicenteta i, encara, fan un gran berenar a l'escola abans de l'Extraplanetari no se'n torne cap la seua galàxia. La ciutat de les mones és la narració de l'accidentat debut del Mico's Circus al poble de Vicenteta i del llop Cento. No debades, un llamp va desballestar mig circ i vora cinc-centes mones se les enginyaren per començar a fer trapelleries a manta.

Preu : 5 €

ALISMA

Alisma és una història d'aventures, d'herois, de monstres, d'éssers fantàstics i d'amor, on es mescla la realitat i la fantasia. Una història carregada de sorpreses inimaginables i de situacions inversemblants al voltant d'un món que l'autor ens presenta com real i amagat entre nosaltres.

Preu : 5 €

EL SOL SENSE SON

El sol sense son. Tot va començar quan el Sol, que havia brillat durant tot el dia, va dir a la Lluna , que no, que no pensava bellugar-se del Cel, que volia descobrir què feien els humans quan seien a prendre la fresqueta. A partir d'aquell moment, la Lluna, les Estrelles, el poble de Menjamassa i el seu representant més insigne, l'alcalde, intentaran convéncer el Sol perquè es retire i permeta que vinga la nit.

Preu : 5 €

RONDALLES DE LA RIBERA

Rondalles de la Ribera és un recull de contes populars arreplegats al C.P. Sant Blai de Llaurí­ durant el curs 1989-1990. Esperem que, a partir d'ara, Tronxaferro, Plater i Cadena, Sanxa, la Rabosa i el Llop, Saoret... seran nous personatges de la nostra rondallí­stica.

Preu : 5 €

POPOF TÉ PROBLEMES

POPOF. Al llarg de la meua vida he conegut personatges meravellosos, alguns molt simpàtics, d'altres molt dolcets però, conéixer un fado com Popof, us assegure que ha estat per a mi una sorpesa. Popof és un fado d'allò més destrellatat, que només pensa emprenyar tothom. La gent, en veure'l, mai no sap on amagar-se. Sort que, a la fi, un munt de coses faran que canvie el seu comportament.

Preu : 5 €

LES AVENTURES DE BLANQUET

Les aventures de Blanquet narra la història d'un gat que aconsegueix el desig de convertir-se en xiquet. Una volta convertit, té una sèrie d'aventures per diversos pobles de la Safor. Són aventures plenes de fantasia i ficció, on apareixen fantasmes, fonts i colometes màgiques. És un llibre que manté l'atenció del lector fins al final.

Preu : 5 €

XE, TU, L'ÀTOM? UN JOC!

A l'escola de tant en tant jo sentia que els majors parlaven de coses molt estranyes, entre elles d'una molt especial que li diuen àtom. Parlen per allà, que si per tot arreu estava eixe àtom, que si cadascuna de les parts del nostre cos estaven formades per àtoms, que si això, que si allò, que si naps que si xirivies. Jo els deia que el nostre cos està format per cèl·lules però ells em deien que cada cèl·lula estava formada per molts àtoms. Fins ara no sabia si creure-m'ho, però després del que m'ha passat, ja no tinc dubtes; ja ho crec que m'ho crec!

Preu : 5 €

XIP GRIP

Xip Grip conta la història d'una xiqueta que al eixir d'un cinema comença a trobar-se malament. El febre fa que somnie un viatge fantàstic per l'interior del seu cos, veient el funcionament del Sistema Immunològic.

Preu : 5 €

GALERNA D'AIGUAMAR

Galerna d'Aiguamar: és un recull de quatre contes i quatre relats poètics tots vuit relaconats amb la mar. En els contes, Mercé, barreja el món de la fantasia anb escenes de la vida quotidiana, fent ús de l'humor unes vegades i de la ironia altres. Amb tot, l'enyorança ens apareix, de tant en tant, amb pinzellades d'un llenguatge poètic que contrasta amb l'estil col·loquial que caracteritza els quatre contes.

Preu : 6 €

LA COVA DELS ESTELS

La cova dels estels. Joan, Vicenta, Anna, Lluí­s i Carles formen una colla d'amics. Estudien COU i s'han de reunir unes quantes vegades per acabar un treball sobre fenòmens paranormals. Un dia, però, apareix Roger, un jove que acaba d'arribar de Terrassa. A partir d'aquest moment les vides de Vicenta i Joan correran un gran perill. Uns ulls intensament brillants, un vell manuscrit desaparegut, un traí¯dor i una cova seran alguns dels elements que conformen aquesta història de fantasia i suspens.

Preu : 6 €

QUE LA PUNTA D’UN PARAIGUA

Toni és un xic molt simpàtic, té 14 anys i, com tots els seus amics, acaça les xiques com qui acaça un notable. Si tot això ho juntem a un viatge de fi de curs de vuité i, si a més eixe viatge és a Mallorca, tindrem un fum d'anècdotes, amors, desamors, aventures i desventures dignes de ser contades a tots aquells que vulguen passar-s'ho bé. Qui no va més eixit que la punta d'un paraigua?

Preu : 6€

ACÍ HI HA GAT EN SAC

Ací­ hi ha gat en sac: Aquell matí­ Biel s'havia alçat capficat amb un examen de matemàtiques, i de camí­ s'havia topetat amb un gat. Mai, però, havia pogut imaginar que per haver-lo provocat estava a punt d'emprendre un viatge al·lucinant a través de les vàries vides que ells tenen alhora. Biel els tenia molta mania i, com sol passar, havia acabat enamorant-se d'una gata, però ell no ho sabia. En aquesta apassionant història descobriràs que rere de qualsevol animal hi ha una vida, potser la teua. Pau Marqués, va nàixer fa uns anys a un poblet de l'Horta que se'n diu Alfara. Allà ha viscut sempre fins fa poc, i allà és on començà a fer-se gran. Ara treballa de profesor a un institut, i aprofita el temps lliure per inventar-li aventures a la seua amiga Georgina, un personatge de còmic. També de tant en tant escriu algun disbarat per marejar el personal, amb aquesta història en tens una bona mostra. Més en pla seriós va escriure una novel·la, El receptari de Malima que guanyà el premi "L'Encobert" de Xàtiva l'any 1990. També té al calaix de casa l'esborrany de moltes històries que pensa donar a conéixer a poc a poc.

Preu : 6 €

LA LLUNA M'HA PARLAT DE TU

La lluna m'ha parlat de tu. Després d'una llarga separació, Laura i Marc es reuneixen a la costa per passar l'estiu junts. Aquells dies havien de ser feliços i inoblidables. Tanmateix, els passejos per la platja, les festes, l'amor i la tendresa no aconseguiran evitar que el drama s'apodere d'aquell escenari i de les seues vides. Els negocis d'un empresari corrupte i la gelosia d'una dona abandonada convertiran aquell estiu en el record d'un gran amor impossible. Mª Jesús Bolta i Bronchú (Meliana, l'Horta, 1958) és autora de diversos contes infantils, entre els quals figuren La bruixa Merenga i El sol sense son, publicats en la col·lecció "Contes de llar", i de novel·les juvenils com La cova dels estels també publicades en aquesta meteixa editorial. Ha estat guardonada amb els premis Samaruc (1993) i Vila de l'Eliana (1994), ambdós de narrativa juvenil.

Preu : 6 €

QUE UN POLP EN UN GARATGE

...Que un polp en un garatge. Nelo acaba d'eixir de l'escola per entrar en l'institut. Al mateix temps els seus pares s'han separat i ha de mudar-se d'un poblet de la Ribera a la ciutat de València. És normal, doncs, que es trobe més perdut que un polp en un garatge. Sobretot si afegim la seua mala sort amb les xiques i l'amistat de gent tan boja com Toni, Empar, Pep o Sofia, que acabaran de marejar-lo amb les seues bromes, els seus jocs i la seua divertida manera de veure la vida. Però, Nelo aprendrà també a devertir-se. Tota una aventura. Xavier Mí­nguez (València, l'Horta, 1970). No satisfet de publicar Alí­cia al paí­s de la xocolata (Aj. Meliana, 1991) i ...Que la punta d'un paraigua (Ed. Camacuc, 1990), ens ha deixat aquest nou llibre i se n'ha anat a veure món amb l'esperança que ningú no el trobe per a criticar-lo.

Preu : 6 €

ABRIL

Abril no és un exercici de nostàlgia, perquè la nostàlgia és sempre una clau més cap a la desesperació. I els personatges d'aquesta novel·la, malgrat el desencant generacional que, de vegades, els immobilitza, continuen buscant la impossible possibilitat de viure i, fins i tot, d'arribar a ser feliços.

Preu : 7€

LA COSA NOSTRA

La cosa nostra, es una col·lecció de capolls d'amenitat i bon veí¯natge, pensats per a la ràdio sense descartar altres possibles utilitats i rendes. Com ara les literàries, ja que el panteó de les nostres lletres té les seues portes tan obertes que entraria un ruc de costat perfectament. La cosa nostra no és filosofia ni narrativa. Ni poesia ni prosa didàctica. Ni carn ni peix. Més valenciana, impossible.

Preu : 7 €

LA INFANTESA DELS GENERALS

En un món primitiu i exòtic es desenvolupa la história del general Olaetxea, cabdill d'un colp militar en una república centramericana i personatge atractiu i detestable alhora, qui reflecteix els defectes del colonialisme i del militarisme. La seua vida, els seus amors i els seus fantasmes (i el seu fracàs final), amb la llarga fugida per les selves tropicals perseguit pels seus enemics al mateix temps que pel seu passat, és l'argument d'aquesta insòlita novel·la. La seua lectura causarà una inesperada sorpresa en els lectors.

Preu : 7€

LA MALEDICCIÓ DEL SILENCI

El caiman, sí­mbol del silenci, és mort per la gent d'un poble que, ignorant, pensa que es tracta d'un drac, sí­mbol del mal. El propietari del rèptil, un estrany personatge vinculat a l'ordre del Temple, maleeix el poble amb un encí­s que fa que les especulacions sobre el destí­ dels desapareguts, les rondalles i llegendes prenguen vida en un món paral·lel. Segles més tard, un grup de joves amants de la història i l'arqueologia emprenen una aventura que els portarà cap a aquell món i arriben a tenir, en les seues mans, la possibilitat de trencar la maledicció. Una novel·la en clau de diari iniciàtic, que és un llarg flash-back clapejat d'uns altres menys extensos que ens ajuden a introduirnos en una història on la llegenda s'apodera del quotidià i on tot és

Preu : 7 €

NOBEL

El jove periodista Ramos Bofill, temptat pel director del New York Times, escriu un reportatge maleí¯t que li valdrà l'acomiadament fulminant del seu diari. A sou dels americans, doncs, el seu olfacte informatiu el durà fins a Bucarest per entevistar la doctora Maria Jonescu, candidata al Premi Nobel de Medicina. A partir d'aquest moment, la vida se li complicarà a tots els nivells: sentimental, psí­quic... Els personatges principals de l'obra, a pesar de tenir uns objectius professionals clarí­ssims, sucumbeixen fatalment davant el déu Amor. Tot, amb el vist-i-plau aprofitat d'aquells organismes, omnipotents,encarregats de vetlar per l'ordre i la pau de la societat occidental. Ara bé, l'altra part tampoc no es xucla el dit. I per si açò fóra poc, la força destructora d'un amant contrariat ho pot fer tot estelles.Tot.

Preu : 7 €

LA CONFESSIÓ

Un feixet de cartes entre Valentí­ Moll i una fictí­cia Obdúlia Casafreda configuren l'estructura emmarcada de La confessió. El desenvolupament de la història transcorre per dos camins de formació individual, reforçats per la necessitat de comunicació, que s'entrellacen per donar cos a una amistat auxiliadora. En un principi, la comunicació entre les solituds dels dos personatges sembla un projecte complementari, però, segons avança el relat, s'evidencia l'actitud vampí­rica d'un personatge, que oculta la seua vertadera identitat sobre l'altre i, com el més desvalgut, accepta aquest desavantatge per tal d'assumir un primer pla de reconeixement social que sempre l'ha enlluernat. La confessió amaga també l'atmosfera d'un crim que, a la fi, és clau en la consecució de l'èxit dels dos personatges.

Preu : 7€

EL FILL FRANCÉS

El fill francés és el final d'una seducció on es retrobaran dos germans cara a cara per reconéixer com la indecisió ha teixit les seues vides. Pierre fa la crònica d'un viarge a Pego, el poble del seu pare. Aquest viatge al passat familiar iniciarà alhora un camí­ interior que el descobrirà com un intrús involuntari en una història d'amor que acabarà enfrontant-lo amb el seu germà, i que precipitarà el desenllaç de les coses. Al damunt de tot plana la presència de la tia Mart, que, com una teixidora, ha preparat el destí­dels protagonistes. En aquest llibre, Pierre fa l'ofici de "voyeur" i ens descriu el món de Joan i el seu paí­s.

Preu : 7 €

JOAN CUTRIÓ I ALTRES JOANS

Li agraden a vosté exclusivament les pel·lí­cules poloneses, en blanc i negre i subtitulades? Li encisa que el seu patró estrene cotxe o xalet a la platja? S'enamora vosté setze vegades a la setmana? Li afeixuga que la seua parella deixe encés el llum del vestí­bul? Voldria ser president de falla o del club de colombaires? Doncs vosté és un Joan, i si no, també ho és. Joan Cutrió i altres Joans dibuixen l'absurd quotidia botant dels registres més lí­rics als més irònics. L'autor ofereix la visió satí­rica i tendra d'una realitat tan propera com conseguda.

Preu : 7€

L'ESCRIPTOR INFINIT

Lluí­s Perera, jove escriptor, ha guanyat recentment un important premi literari ( i això que no coneixia cap membre del jurat). A partir d'aquest fet en aparença feliç, la barreja de la ficció fruit de la seua imaginació i la tragèdia cap a la qual es precipita des de la quotidiana existència d'home casat i treballador, dóna a llum un embrió d'història i de destins humans paral·lels en què s'entrecreuen i es confonen clarament, una vegada més en la literatura, les lí­nies que hi ha entre la realitat i la fantasia, i, particularmente en el seu cas, entre el desig de concebre l'objecte d'art que es projecte a través del temps i l'esperança d'una contiuació en aquest món, que, nascuda de l'home i la dona, potser és la creació més vella i eterna. Una novel·la senzilla i amena, tot i que summament profunda en els seus plantejaments i objectius, on l'amor, a la fi, juga un atractiu irresistible sobre els personatges.

Preu : 7 €

LES HORES DE VULCÀ

Premi ciutat de XIRIVELLA. L'intent de robatori d'una suposada talla romànica; l'enfrontament d'un vicari burocratitzat amb un clergue jove i innovador; una torre de rellotge molt més antiga que la resta de l'església i una nit de tempesta... Com a rerafons, la posició de la jerarquia eclesiàstica davant la llengua i la cultura del Paí­s i el pes d'un passat ben viu. Les hores de vulcà, finalista a la I Bienal "Montserrat Roig" de Muro i Premi "Casa del Dau" de l'Ajuntament de Xirivella 1992, ens parla d'una Benimoraia ficció/espill, més familiar del que voldrí­em. RAFAEL ESCOBAR és llicenciat en Dret i funcionari de la Generalitat Valenciana. Nascut (de xamba, diu ell) a Burjassot, el 25 d'octubre de 1942, viu habitualment a Manises, i maniser es considera. Literàlment, si més no, és encara jove ja que no porta escrivint més de quatre anys. Fins ara està centrat en la narrativa curta -tots, escriptors i lectors, anem malament de temps, "curts de temps", en aquesta societat que ens han fabricat-, i en aquest gènere ha obtingut diversos premis locals, entre els queals destaquen l'Alambor de contes, de 1992, a Benicarló, amb Impecable planificació; "L'Encobert" dels Ciutat de Xàtiva, de 1991, amb La dona menuda; els "Vila de Crevillent", de 1990 i 1991, amb L'estel capgirat i Eina amortitzada, respectivament, i el Premi "25 d'abril", de Benissa, amb L'espill de Tamanrasset, l'any 1992. Les hores de vulcà, és l'ultim treball publicat.

Preu : 7€

EL CAVALLER ENCOVERT

Premi Literari Vila de Puçol. L'aparició del misteriós cavaller Encobert causa gran rebolic a la ciutat i el Regne de València de la primera meitat del segle XVI. Qui és l'Encobert? Què pretén en aquell paí­s ví­ctima d'una angoixant crisi econòmica i polí­tica? Què volen els agermanats? Com reaccionen els principals personatges valencians, la Junta de Jurats, el jurat en cap, els diputats de la Generalitat, els justí­cies, la virreina Germana de Foix, el duc de Calàbria i un extens seguici d'il·lustres personalitats enmig d'aquell marasme? Està València preparada per a descobrir el secret del cavaller Encobert?

Preu : 13€

L'ODI PORTA ALES

VIIIé Premi Literari narrativa curta CADA DEL DAU de Xirivella Hi surten contrabandistes de tabac d'Andorra, assassins esquizofrènics, funcionaris judicials, pijos idiotes, gàngsters amb pell d'advocat, mafiosos francesos, immigrants portuguesos i un estudiant de periodisme que, a estones, escriu reportatges estúpids per al suplement d'estiu del diari. Fins que es topa amb el marro, és clar. L'odi porta ales és una novel·la negra dins la tradició americana i plena de violència com la mateixa cruda realitat que ens mostra cada dia el diari. Malgrat tot, va guanyar el premi en l'edició de 1994. RAFAEL VALLBONA és periodista i escriptor. Actualment dirigeix la revista Cultura, que edita la Generalitat de Catalunya, i col·labora a Catalunya Ràdio, punt i El Periódico. Ha publicat novel·les com Fora de joc, Pis d'estudiants, El concert de Parí­s, El noi de la vall del Dra'a o Els dies rojos; llibres de narracions com Històries de fi de segle, Sabates italianes, Riure a Barcelona o Conduint tota la nit; els poemaris Inventari de lí­mits, i Balades d'speed/poemes destrossats i uns quants llibres més de viatges, biografia i assaig.

Preu : 7€

EL MAL ENAMORAT

XIII Certament Literari Vila de Puçol Aquest llibre és una investigació sobre les relacions entre l'amor i la moral. En Mingo, enamoradí­s i sempre rebutjat, arriba a sentir-se tan culpable d'estimar com impulsat, cada colp més, a desenvolupar la pròpia capacitat per a fer-ho. El mal enamorat pretén descriure i comprendre millor les neurosis afectives de l'adolescència. Però també vol donar una conclusió a la investigació, algun punt d'arribada que puga ajudar el lector: "Quan el mal està massa enamorat del bé, li resulta més difí­cil donar el millor de si mateix per a conquerir-lo" Maurici Pla (Barcelona, 1959) és arquitecte i treballa actualment com a professor en l'Escola d'Arquitectura de Barcelona. Ha publicat una vintena d'articles sobre teoria i història de l'arquitectura en revistes especialitzades. En el camp literari ha escrit El mal enamorat (Premi Vila de Puçol, 1994); El principi de l'espera (relat breu, Premi Manuel de Pedrolo, 1994) i Dau al cinc(relat breu, Premi de l'Hospitalet de l'Infant, 1994). Aquests dos relats formen part d'un recull titulat Sobre nens, per a adults, de propera publicació. Actualment treballa en la seua primera novel·la: El dissabte a les fosques...

Preu : 7€

FER VEÏNAT (Crònica escabrosa d‘una escala)

IX Premi Literari Narrativa Curta CASA DEL DAU de Xirivella. Una finca de vuit pisos com una alta: un adult matiner, un guàrdia civil jubilat i condidor, un pare separat i tornat a casar que prepara el sopar a les seues filles, un novençà imbècil, una mestressa molt peculiar..., res de nou! Res de nou? Fer veí¯nat és la historieta real i divertida d'una escala de veí¯ns d'una finca de ciutat; potser la vostra..., per què no? Si ets capaç de llegir aquesta crònica sense esclatar a riure almenys dues vegades, pots demanar que et tornen els diners... o visitar el psiquiatre. Tria tu mateix. MIQUEL CANDEL "ho veureu de seguida" no és escriptor. Però és tan recabut que si s'ho fica entre cella i cella igual acaba sent-ho. De moment, per si de cas, ja es queda en dejú un dia a la setmana per anar-hi acostumant el cos. Un altre (dissabte, si por ser) vetla fins a la matinada amuntegant cendra i fulls fumats en la paperera. Els altres cinc -es llei de vida- treballa encegat, com un rossí­ de sénia, garbellant aigua en una institució valenciana insalubre. Qualsevol dia s'operarà de la bufeta de l'orina, trencarà el sedàs i, sorprenent-nos, enviarà tothom a pastar fang. Ja està en llista d'espera.

Preu : 7€

CONGRUÈNCIES

XI Premi Literari Narrativa Curta CASA DEL DAU de Xirivella. Heus ací­ 23 contes de fabricació casolana i artesanal. Un producte que no passa de moda i totalment ecològic. Poques coses hi ha de tanta qualitat i a tan baix preu. CONGRUÈNCIES és una barreja d'ironia un pèl bròfega que té com a fil argumental la inconsistència de les accions humanes. í"lex Peí±alver i Giner (Gandia, La Safor, 1969), és escriptor, professor de valencià i economista. Després de passar tota una EGB i un batxiller sense haver llegir cap llibre, un bon dia en caigué un a les seues mans i ara és un gran devorador de llibres.Després de set premis aquest que teniu a les mans n'és el més important.

Preu : 7€

MÉS RÀPID QUE L'ULL

X Premi Literari Narrativa Curta CASA DEL DAU de Xirivella. 31 contes curts, més curts, ultracurts, que volen sintetitzar una idea de la manera més ràpida i fugissera, com una mena de tir al plat literari. Albert Garcia autor d'aquesta obra ens diu "Per a mi, escriure és una broma que està anant massa lluny... Vaig començar a escriure cap als 23 anys. D'ençà he publicat dos llibres i tinc guardons una mica per tot arreu. Al Paí­s Valencià n'he guanyat a El Puig, Almenara, Picassent, Manises, i València. Ara, el més important: Xirivella.

Preu : 7€

SOLDADA ROJA

Vicent Ros, el jove protagonista d'aquesta novel·la va a Cullera per tal d'eliminar un ric industrial, i, en acabant, li ve ben just que no se'l carreguen, a ell també. Tot açò passa perquè ho ordena un enigmàtic Sagitari, que Vicent s'entestarà a trobar per fer-li-les pagar totes juntes. Entremig: una preciosa autostopista, que transtornarà Vicent; un comissari de policia de la vella escola, amb poders gairebé endevinatoris, però, que sempre arriba tard a l'escenari dels fets; un mestre, vertader artesà del crim com ja no se'n troben; el Rata, antiquari i corredor de sicaris, és a dir,de criminals a sou, i també, una escultural ví­dua i l'administrador del seu assassinat marit..

Preu : 7 €

DE NIT TOTS ELS GATS SÓN NEGRES

Hi deu haver res millor que un bon vi per a festejar cada nou assassinat? Els crí­tics gastronòmcis, en tot cas, estan en perill mortal. De fet, com els perdedors, que aquests sí­ que no tenen res a fer en la vida. A la València, capital de la República, hi havia qui tenia els nervis de punta. I unes altres coses, també. Llops amb hienes ens fan passar les penes. Tant en la ruta destroier com en l'amor, els cardí­acs... Qui és l'home del frac? Qui la fa, la paga tard o d'hora! I molt millor si el criminal és de la bòfia: no caldrà avisar-la! Deu relats negres per a evadir-se de la violència quotidiana.

Preu : 7 €

HÈLIX

Pedro Gandia Buleo va nàixer a Minglanilla (Conca) el 1953. És llicenciat en Filologia Hispànica per la Universitat de València i cursà estudis al Conservatori de Música de València. Com a creador, ha publicat poemaris en castellà i només un en llengua catalana, Hèlix (1998). Així­ mateix, ha treballat en l'àmbit de la traducció i ha col·laborat amb articles de crí­tica literària o assaig a revistes com Bellaterra, Lletres en blanc i altres d'àmbit espanyol com Menú, cuadernos de poesí­a (Conca), Canente (Màlaga)"¦

Preu : 7€

KENOSI

Josep Maria Ribelles i Llobat (Puçol, l'Horta, 1932-1997). Era llicenciat en Filosofia per la Universitat de València, treballava com a professor de llengua francesa a la Casa de Cultura de Puçol. Va participar en diverses tertúlies literàries a la ciutat de València "Café valenciano, San Patricio, Ascot, Almirante, i Hotel Inglés. Va intervenir en els projectes editorials de poesia: Azul (1972), Múrice (1973-75), Zarza-Rosa (1983-86) i La factoria valenciana (1991-95). Ha publicat en castellà: Tres miradas en un sueí±o ( Cuadernos de Marí­a Isabel Mí¡laga, 1971) i Penumbra del cuerpo que ilumina (Azul, 1972); Palabra, mundo, ser (Litoral, Màlaga, 1985); Figuration de l'absence (Noesis, Parí­s, 1985), i en Català, La mort als llavis (Edicions de la Guerra, València, 1991). Està inclós en les antologies: Fablas (Gran Canària, 1972); Un siglo de poesí­a en Valencia (València, 1984); La poesí­a valenciana en castellano (València 1936-86); Vida contemplativa (La Forest d'Arana, 1992); Passat fester, homenatge a Joan Brossa (La Forest d'Arana, 1993), Utopia (Quadern de Rafalell, 1994), Senso, Kenosi i El Rei de la vida (Edicions Camacuc, 1995-98).

Preu : 7 €

EXPERIMENTA UNA ESTACIÓ METEREOLÒGICA

És evident que els fenòmens atmosfèrics ens afecten i bona prova d'això poden ser les inundacions i els desbordaments com a conseqí¼ència de les pluges abundants o habituals al nostre Paí­s Valencià i a altres llocs de la Pení­nsula Ibèrica. A l'escola hem d'aprofitar l'ocasió de conéixer millor aquests fenòmens tan habituals i hem d'aprendre a construir-nos, amb materials casolans, aquell conjunt d'aparells que ens permetran fer una estació meteorològica. Una estació meteorològica no és res més que això: un conjunt d'aparells que ens donen la mesura puntual de la pressió atmosfèrica, la temperatura, la pluja, la direcció i la velocitat del vent, les hores de sol, la humitat i, potser, algunes altres més complexes. Per poder arribar al coneixement d'aquestes últimes, són necessaris materials més sofisticats com ara les fotografies preses pels satèl·lits artificials (Meteosat) i que en conjunt ajuden a poder fer un bon pronòstic del temps. En aquest llibre, professorat i alumnat trobaran un bon aliat que els facilitarà alhora el treball conceptual i la construcció d'aparells de mesura; s'hi introdueix també un vocabulari bàsic suficient amb un significat que els mateixos lectors sabran definir immediatament i els ajudarà a saber interpretar informacions que puguen aparéixer als mitjans de comunicació sobre aquest mateix tema. Queda solament encoratjar-vos a treballar aquest llibre perquè estem segurs que us resultarà interessant i instructiu. Per tant, animeu-vos i.......... a experimentar toquen!!!

Preu : 7 €

EL REI ARAM SAM SAM (TEATRE)

La intenció d'aquest llibre és contar-vos l'experiència de l'autor en la preparació i muntatge de representacions dramàtiques a l'escola i presentar-vos l'obra "El rei Aram Sam Sam". Us pot ser útil per representar-la tant amb alumnes de secundària com de primària, ja que inclou dues versions de la mateixa obra. "El rei Aram Sam Sam", ens parla d'un rei que no volia que la gent cantara ni ballara, però, la gent no li feia cas i cantava cançons com: ARAM SAM SAM (cançó popular africana), REI, REI (cançó popular valenciana), ALL-I-OLI (cançó popular nord-americana), ELS CAVALLERS (cançó popular valenciana), FRA JERONI (cançó popular francesa), A LA DRETA (cançó popular valenciana: "Ja plou aigua") i TOT EL POBLE BALLA (música d'En Joan Petit.)

Preu : 7 €

HISTÃ’RIA VALENCIANA AMB PUMBI, 1

En una fèrtil planura de la imaginació valenciana, en els anys cinquanta del passat segle, el dibuixant Josep Sanchis va edificar una meravellosa ciutat que es deia Vilarabets on van viure uns personatges extraordinaris amb forma d'animals, però, que teniem més sentiments que algunes persones. Probablement Pumbi, "gatet feliç" o "supergat valencià", va ser el més famós de tots ells. Blanqueta és la seua companya, amiga insubstituí¯ble i dama gata de gran cor. Com el seu nom indica, la seua pell és completament blanca i el contrast amb el pelatge fosc de Pumbi és molt bonic. El professor Segallet és un gran amic de Pumbi i Blanqueta i els acompanya en moltes aventures. El professor resol, amb el seu enginy, gran quantitat de problemes encara que, de vegades, en cree alguns. I hem volgut aprofitar la personalitat del trio més famós del còmic infantil valencià per tal d'introduir-nos en la nostra pròpia història, la de les terres i el Poble Valencià. Podem fer una promesa: no ens avorrirem perquè Pumbi, Blanqueta, Segallet i tots el altres amics que ens acompanyaran, són la garantia que ens ho passarem d'allò més bé. íNDEX: El laboratori del professor Segallet. Vingueren del futur. Les entranyes de la "pre". La dama d'Elx contra la dama de Guardamar i Valentia.

Preu : 7€

HISTÃ’RIA VALENCIANA AMB PUMBI, 2

En una fèrtil planura de la imaginació valenciana, en els anys cinquanta del passat segle, el dibuixant Josep Sanchis va edificar una meravellosa ciutat que es deia Vilarabets on van viure uns personatges extraordinaris amb forma d'animals, però que teniem més sentiments que algunes persones. Probablement Pumbi, "gatet feliç" o "supergat valencià", va ser el més famós de tots ells. Blanqueta és la seua companya, amiga insubstituí¯ble i dama gata de gran cor. Com el seu nom indica, la seua pell és completament blanca i el contrast amb el pelatge fosc de Pumbi és molt bonic. El professor Segallet és un gran amic de Pumbi i Blanqueta i els acompanya en moltes aventures. El professor resol, amb el seu enginy, gran quantitat de problemes encara que, de vegades, en cree alguns. Hem volgut aprofitar la personalitat del trio més famós del còmic infantil valencià per tal d'introduir-nos en la nostra pròpia història, la de les terres i el Poble Valencià. Podem fer una promesa: no ens avorrirem perquè Pumbi, Blanqueta, Segallet i tots el altres amics que ens acompanyaran, són la garantia que ens ho passarem d'allò més bé. íNDEX: La derrota del Paí­s Valencià. La independència valenciana. La Restauració. València en guerra. Pumbi contra Pumbi. València: nacionalitat autònoma.

Preu : 7€

HISTÃ’RIA VALENCIANA AMB PUMBI, 3

En una fèrtil planura de la imaginació valenciana, en els anys cinquanta del passat segle, el dibuixant Josep Sanchis va edificar una meravellosa ciutat que es deia Vilarabets on van viure uns personatges extraordinaris amb forma d'animals, però que teniem més sentiments que algunes persones. Probablement Pumbi, "gatet feliç" o "supergat valencià", va ser el més famós de tots ells. Blanqueta és la seua companya, amiga insubstituí¯ble i dama gata de gran cor. Com el seu nom indica, la seua pell és completament blanca i el contrast amb el pelatge fosc de Pumbi és molt bonic. El professor Segallet és un gran amic de Pumbi i Blanqueta i els acompanya en moltes aventures. El professor resol, amb el seu enginy, gran quantitat de problemes encara que, de vegades, en cree alguns. Hem volgut aprofitar la personalitat del trio més famós del còmic infantil valencià per tal d'introduir-nos en la nostra pròpia història, la de les terres i el Poble Valencià. Podem fer una promesa: no ens avorrirem perquè Pumbi, Blanqueta, Segallet i tots el altres amics que ens acompanyaran, són la garantia que ens ho passarem d'allò més bé. íNDEX: La derrota del Paí­s Valencià. La independència valenciana. La Restauració. València en guerra. Pumbi contra Pumbi. València: nacionalitat autònoma.

Preu : 7€

 

 

 

Ací teniu el catàleg de llibres i de còmics de Camacuc. Trobareu llibres de moltíssims autors i autores valencians i valencianes. Avui l’editorial només edita còmics, però, podreu veure que teniu llibres diversos i per a totes les edats que recullen el fons editorial que Camacuc ha anat publicant al llarg de la seua existència.
Si voleu adquirir qualsevol llibre o còmic només heu de punxar al llibre seleccionat i seguir les instruccions que s’indiquen. Us farem arribar el llibre o el còmic de seguida.
Esperem que gaudiu de la lectura en valencià i de la literatura i obres dels nostres autors.